Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve beyaz eşya almak

Rüyada eve beyaz eşya almak

Rüyada eve beyaz eşya almak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, gözyaşı dökeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve beyaz eşya almak gördüyseniz:

  • Basit bir telefon, elektirik yada su faturası, gibi evraklardaki yanlışlıklar da başınıza iş açabilir.

Rüyada eve beyaz eşya almak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ev eşyası görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz eşyalı ev görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz eşya almak maddi zararının giderileceğine, yetkili bir göreve atanacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz renk eşya görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, elindekileri de yitireceğine, geçim derdinin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz eşya dükkanı görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz eşya değiştirmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz eşya mağazası görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments