Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar yıkıldığını görmek

Rüyada duvar yıkıldığını görmek

Rüyada duvar yıkıldığını görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar yıkıldığını gördüyseniz:

  • Somut veya soyut anlamda seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada tuvalet duvarının yıkıldığını görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev duvarının yıkıldığını görmek yanlış seçimler yapacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine alamet eder.

Rüyada balkon duvarının yıkıldığını görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir duvarın yıkıldığını görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, insanları kıracağına, üzeceğine tabir olunur.

Rüyada duvarın yıkılması görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan duvarı örmek çok önemli başarılar elde edileceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin duvarlarının yıkıldığını görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, bereket ve zenginlik olacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan duvar görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments