Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev dolusu misafir görmek

Rüyada ev dolusu misafir görmek

Rüyada ev dolusu misafir görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada ev dolusu misafir gördüyseniz:

  • Mümkünse, öneri veya tavsiyelerinizi başka bir zamana ertelemenizde fayda var.

Rüyada ev dolusu misafir görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, tövbe etmeden vefata işaret etmektedir.

Rüyada ev dolusu kedi görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalet eder.

Rüyada ev dolusu fare görmek çok hayır duası alacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev dolusu ekmek görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev dolusu karınca görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev dolusu su görmek kızı olanların da gelin edeceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir ev dolusu kedi görmek işlerin eski haline döneceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev dolusu yılan görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hidayete ereceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments