Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev dolusu fare görmek

Rüyada ev dolusu fare görmek

Rüyada ev dolusu fare görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev dolusu fare gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birlikleriniz gerçekten ümit verici olabilir.

Rüyada ev dolusu fare görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, çaresiz kalacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir oda dolusu fare görmek mali gücünü yitireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada ev dolusu kedi görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, çocuk sahibi olunacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine alamet eder.

Rüyada ev dolusu su görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir ev dolusu kedi görmek yuva kuracağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada ev dolusu çiçek görmek kötü günler geçireceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine delalettir.

Rüyada ev dolusu buğday görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada ev dolusu yılan görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments