Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev bulmak

Rüyada ev bulmak

Rüyada ev bulmak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine işarettir.

Rüyada ev bulmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar veya sorularınız sizi geçmişte yapmaktan keyif aldığınız işlere yöneltebilir.

Rüyada yeni ev bulmak şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalettir.

Rüyada evde yeni oda bulmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde altın bulmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine inanılır.

Rüyada ev anahtarı bulmak can bulacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada evde büyü bulmak sorunların üstüste geleceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, iyi habere alamet eder.

Rüyada evde para bulmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işarettir.

Rüyada ev bulmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, nimetin ve kazancın artacağına delalettir.

Rüyada evde gömü bulmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, çok zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments