Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ev bulmak

Rüyada yeni ev bulmak

Rüyada yeni ev bulmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, edilen duaların tutacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ev bulmak gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada evde yeni oda bulmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına alamet eder.

Rüyada yeni ev bulmak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işarettir.

Rüyada yeni doğmuş bebek bulmak malın bereketinin artmasına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada yeni elbise bulmak İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, tamamlanmadan kalacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir iş bulmak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir sevgili bulmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni ayakkabı bulmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada yeni sevgili bulmak kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments