Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev aramak

Rüyada ev aramak

Rüyada ev aramak rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, başka işler deneyeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, dertlerine derman arayacağına işaret eder.

Rüyada ev aramak gördüyseniz:

  • Bazı işler zannettiğiniz gibi ilerlemeyip tepetaklak gidebilirler.

Rüyada satilik ev aramak başarılarının azalacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, işlerini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde bir şey aramak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aradığı evi bulamamak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde fare aramak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına işarettir.

Rüyada evde yılan aramak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeni ev aramak şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada bir evi aramak işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada yeni bir ev aramak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments