Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir ev aramak

Rüyada yeni bir ev aramak

Rüyada yeni bir ev aramak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine yorulur.

Rüyada yeni bir ev aramak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir haksızlık gibi görünebilir.

Rüyada yeni bir ev aramak uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeni ev aramak rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalettir.

Rüyada yeni iş aramak sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada ev bakmak aramak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada taşınmak için ev aramak sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, başarılarının sürekli olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada polisin evi aradığını görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına inanılır.

Rüyada aradığı evi bulamamak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, dileklerinin kabul olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments