Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dua okumak

Rüyada dua okumak

Rüyada dua okumak iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dua okumak gördüyseniz:

  • Belli bağlardan ya da planlardan kurtulmanız kendi potansiyelinizin farkına varmanızı sağlayacaktır, unutmayın.

Rüyada namaz kılmak ve dua okumak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının dua okuduğunu görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin dua okuduğunu görmek iyi şartlara kavuşacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine delalet eder.

Rüyada namaz kılmak dua okumak işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada devamlı dua okumak parasının değerini bilerek hareket edeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yasin duası okumak önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, güleceğine alamet eder.

Rüyada türbede dua okumak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına işarettir.

Rüyada kunut duası okumak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, hayat boyu desteği olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments