Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi bıyıklı görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi bıyıklı görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi bıyıklı görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi bıyıklı gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte sosyal yaşamınız veya kariyeriniz hız kazanıyor ya da yükselişe geçiyor.

Rüyada sevdiğin kişiyi bıyıklı görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada sevdiği erkeği bıyıklı görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini bıyıklı görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarılmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle aynı sınıfta olmak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle yüzük takmak zorlukların giderileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments