Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eti suya atmak

Rüyada eti suya atmak

Rüyada eti suya atmak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine delalet eder.

Rüyada eti suya atmak gördüyseniz:

  • Kendi çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Rüyada eti suya atmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, işyerini kapatacağına delalet eder.

Rüyada eti çöpe atmak yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, fakirlik yaşayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada çöpte et atmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuz etini atmak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, yeni mallara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eti atmak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına yorulur.

Rüyada köpeklere et atmak mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çöpe et atmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğe çiğ et atmak bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments