Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et kütüğü görmek

Rüyada et kütüğü görmek

Rüyada et kütüğü görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, başarıların çoğalacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada et kütüğü gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Rüyada et kütüğü görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odun kütüğü görmek sorunların ortadan kalkacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kütük yakmak yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına delalettir.

Rüyada kütük kesmek küslüklerin biteceğine, canla başla çalışacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada asma kütüğü görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işarettir.

Rüyada kütük yuvarlamak maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine işarettir.

Rüyada kütük ev görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına alamet eder.

Rüyada suda kütük görmek düşmanların çok üzüleceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments