Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kütük kesmek

Rüyada kütük kesmek

Rüyada kütük kesmek çalışmalarının yarıda kalacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kütük kesmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Rüyada kütük kesmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Rüyada kütük ev görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çam kütüğü görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, parasını ve malını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada derede kütük görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yanan kütük görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet eder.

Rüyada suda kütük görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada et kütüğü görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yeni fırsatlar sunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kütük kaldırmak çok zengin olacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, rakiplerine büyük fark atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments