Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et aldığını görmek

Rüyada et aldığını görmek

Rüyada et aldığını görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada et aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmek için ani hareketler yapmamaya dikkat edin.

Rüyada kasaptan et aldığını görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Rüyada et satın aldığını görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinden et aldığını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada et aldığını görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada şeytanı alt ettiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada çiğ et aldığını görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk eti aldığını görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada başkasının et aldığını görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, sevinileceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments