Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının et aldığını görmek

Rüyada başkasının et aldığını görmek

Rüyada başkasının et aldığını görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının et aldığını gördüyseniz:

  • Diğerleri size anlamamakta ısrar ederse, alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada çiğ et aldığını görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kötüyse düzeleceğine, gelirinin artacağına alamet eder.

Rüyada et aldığını görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden et aldığını görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada şeytanı alt ettiğini görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada kasaptan et aldığını görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada et satın aldığını görmek kariyerinde atılım yapacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada tavuk eti aldığını görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada başkasının et aldığını görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments