Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya görmek

Rüyada eşya görmek

Rüyada eşya görmek rahat nefes almaya başlayacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada eşya gördüyseniz:

  • Gelişmelere karşı iyi bir ritim anlayışına sahipsiniz.

Rüyada ev eşyalarının satıldığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, sevgisinin artacağına rivayet eder.

Rüyada yeni ev eşyası görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada ev eşyasını taşımak toparlanmasının da uzun süreceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada ev eşyalarının yenilendiğini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada pahalı eşya görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine eşya almak karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bavula eşya koymak hastalıklarından kurtulacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada eski eşyaları vermek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments