Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada espri yapıp gülmek

Rüyada espri yapıp gülmek

Rüyada espri yapıp gülmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada espri yapıp gülmek gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sürekli çevrenize danışmaktan vazgeçin.

Rüyada espri yapıp gülmek sorunların teker teker aşılacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına rivayet eder.

Rüyada espriye gülmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada espri yapmak takdir edilen kişi olacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine gülmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, iyi habere, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir şeye gülmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızın güldüğünü görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin gülmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli gülmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments