Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşle ayrılmak

Rüyada eşle ayrılmak

Rüyada eşle ayrılmak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, masrafların altında kalacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşle ayrılmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde özel alan ihtiyacı artabilir veya gizli ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada ayrıldığın eşinle birlikte olmak ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet eder.

Rüyada ayrıldığın eşiyle barışmak hanesindeki rızkın da artacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalettir.

Rüyada ayrıldığın eşi görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada eşten ayrıldığını görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eşiyle ayrıldığını görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığı eşine sarılmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, üzüntülerinin çok yakında biteceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığın eşinle barıştığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments