Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek

Rüyada ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek

Rüyada ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek şöhret ve hayır getireceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığı eşinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Belli ödemelerin söz konusu olabileceği bir süreçtesiniz.

Rüyada ayrıldığı eşiyle tekrar evlenmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet eder.

Rüyada ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı eşiyle evlenmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada eşinden ayrılmak başkasıyla evlenmek kişinin rahat bir nefes alacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, iyiliğe ve güzelliğe yorulur.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hasret giderileceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada evlenmek ve ayrılmak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, yorulacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldıgın sevgiliyle evlenmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığın kişiyle evlenmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments