Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle ayrıldığını görmek

Rüyada eşiyle ayrıldığını görmek

Rüyada eşiyle ayrıldığını görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşiyle ayrıldığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada ayrıldığı eşini öpmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığın eşinle birleşmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı eşiyle evlenmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ayrıldığın eşinle barıştığını görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığı eşiyle öpüşmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ayrıldığı eşiyle barıştığını görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada eşle ayrılmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığın eşinle birlikte olmak hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments