Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşten ayrıldığını görmek

Rüyada eşten ayrıldığını görmek

Rüyada eşten ayrıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına alamet eder.

Rüyada eşten ayrıldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, maddi alanlarda ya da iş hayatınızda farklı bir yöne gitme ihtimaliniz var.

Rüyada ayrıldığın eşiyle barışmak duyduğu endişenin iki kat artacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşten ayrıldığını görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığı eşine sarılmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ayrıldığın eşinle birleşmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığı eşiyle tekrar evlenmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, sevindirici haberler alınacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığınız eşi görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığın eşine sarılmak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada eşlerin ayrıldığını görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, iyi geçiminin biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments