Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskimiş koltuk görmek

Rüyada eskimiş koltuk görmek

Rüyada eskimiş koltuk görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, işlerini hafifleteceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına inanılır.

Rüyada eskimiş koltuk gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada eski koltuk takımı görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada eski kırmızı koltuk görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına rivayet eder.

Rüyada eski yeşil koltuk görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine yorulur.

Rüyada eski koltuk almak hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rızkının bollaşacağına alamet eder.

Rüyada eskimiş koltuk görmek kısmetin açılacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, kendi geleceğine inanılır.

Rüyada eski koltuklar görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Rüyada eski koltuk görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk yıkamak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments