Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski koltuk görmek

Rüyada eski koltuk görmek

Rüyada eski koltuk görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski koltuk gördüyseniz:

  • Her şeyi aynı an da halletmeniz gerekmiyor.

Rüyada eski koltuk görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski yeşil koltuk görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski koltuk takımı görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına alamet eder.

Rüyada eski koltuklar görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eskimiş koltuk görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski kırmızı koltuk görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işaret eder.

Rüyada eski koltuk almak aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına işaret eder.

Rüyada koltukta yattığını görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments