Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski yeşil koltuk görmek

Rüyada eski yeşil koltuk görmek

Rüyada eski yeşil koltuk görmek rızkın çoğalacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, bilgilerle donanacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski yeşil koltuk gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha sonra zevk alamayabilirsiniz.

Rüyada eski yeşil koltuk görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski koltuk almak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına alamet eder.

Rüyada eski koltuk görmek de rahatının yerine geleceğine, yeniden can bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eski kırmızı koltuk görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına işarettir.

Rüyada eskimiş koltuk görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine işarettir.

Rüyada eski koltuk takımı görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski koltuklar görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, kazancının helal para olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil koltuk almak adının tüm dünyaya yayılacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments