Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskimiş ayakkabı görmek

Rüyada eskimiş ayakkabı görmek

Rüyada eskimiş ayakkabı görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına inanılır.

Rüyada eskimiş ayakkabı gördüyseniz:

  • Bir düşmanınızın arkanızdan çevirdiği dolapları tam zamanında öğrenerek gereken tedbirleri alabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kendisini korumaya alacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine yorulur.

Rüyada eski ayakkabıları çöpe atmak daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada eskimiş ayakkabı görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, bunun şans olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağında eski ayakkabı görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski erkek ayakkabı görmek bunun farkına varacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada eski yırtık ayakkabı görmek verimin kaçacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabı satmak kolaylık sağlayacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yırtık eski ayakkabı görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments