Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski uçağa binmek

Rüyada eski uçağa binmek

Rüyada eski uçağa binmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski uçağa binmek gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıp, ölüyü diriltmek peşinde koşmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada eski sevgiliyle uçağa binmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret eder.

Rüyada eski uçağa binmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada uçak binmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, hayırlı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle uçağa binmek rahata erileceğine, imkân sahibi olacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla uçağa binmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri uçağa binmek ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada özel uçağa binmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada uçağa binmekten vazgeçmek esenlik bulacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments