Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri uçağa binmek

Rüyada askeri uçağa binmek

Rüyada askeri uçağa binmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, hastalığının düzeleceğine, ailesi ile mutlu olacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işarettir.

Rüyada askeri uçağa binmek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada askeri uçağa binmek sorumlulukların azalacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada askeri uçak düştüğünü görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri uçak görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine inanılır.

Rüyada askeri uçağın düştüğünü görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada askeri gemiye binmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada askeri araca binmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeri helikoptere binmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada askeri otobüse binmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments