Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak binmek

Rüyada uçak binmek

Rüyada uçak binmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada uçak binmek gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olayların akışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Rüyada yolcu uçağına binmek bol para kazanacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, kazancının yerine gelmesine rivayet eder.

Rüyada ölüyle uçağa binmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, birçok iş teklifi alınacağına, ortaklıkların bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçağa binmekten vazgeçmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına işarettir.

Rüyada büyük uçağa binmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, mal edineceğine alamet eder.

Rüyada başbakanla uçağa binmek yeni kişilerle tanışacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada hac için uçağa binmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına tabir olunur.

Rüyada yanlış uçağa binmek kötü işlere girmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçağa binmek ve korkmak olumsuz haberler alacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments