Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski türk parası görmek

Rüyada eski türk parası görmek

Rüyada eski türk parası görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine yorulur.

Rüyada eski türk parası gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştiremezsiniz kendinize odaklanın.

Rüyada eski türk parası görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada eski türkçe yazı görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret eder.

Rüyada türk parası görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, başarılarını ispat edeceğine delalet eder.

Rüyada dolar ve türk parası görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, büyük kayıplara uğrayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada madeni eski para görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yeni bir yol tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski patrondan para almak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendinden emin adımlar atacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet eder.

Rüyada eski kağıt para bulmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bozuk para bulmak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments