Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türk parası görmek

Rüyada türk parası görmek

Rüyada türk parası görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulur.

Rüyada türk parası gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Rüyada türk parası görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dolar ve türk parası görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski türk parası görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada dalgalanan türk bayrağı görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya delalettir.

Rüyada gökyüzünde türkiye haritası görmek şifaya kavuşacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada balık türü görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada köpüklü türk kahvesi yapmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada türk sanat müziği dinlemek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments