Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski terk edilmiş ev görmek

Rüyada eski terk edilmiş ev görmek

Rüyada eski terk edilmiş ev görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, oldukça büyük başarılara, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski terk edilmiş ev gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizde inişli çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada eski terk edilmiş ev görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi terk ettiğini görmek zor bir dönem geçirileceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, emeğinden hayır göreceğine yorulur.

Rüyada eşinin evi terk ettiğini görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kocasının evi terk ettiğini görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin evi terk ettiğini görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada eş tarafından terk edilmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikahta terk edilmek mülkiyetinin de artacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments