Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski tava görmek

Rüyada eski tava görmek

Rüyada eski tava görmek arzularına kavuşacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada eski tava gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmanız gerekiyorsa, sadece kendinizi ilgilendiren değişiklikler olmasına özen gösterin.

Rüyada eski tava görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, işlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada kara tava görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada tavada yemek görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulur.

Rüyada kalaylı tava görmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, para sahibi olacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Rüyada tavada yumurta yemek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavada hamur kızartmak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada tavada ekmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, canını sıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tava satmak başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments