Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tava satmak

Rüyada tava satmak

Rüyada tava satmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, mallarının da hayırlı olacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada tava satmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir kendi halinde devam eden bir konu gereken hassasiyetle ele alınabilir.

Rüyada tava satmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Rüyada yağlı tava görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalettir.

Rüyada kırık tava görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tava temizlemek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada boş tencere tava görmek iş hayatının düzeleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalettir.

Rüyada hamsi tava görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı tava görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavada yemek pişirmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments