Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski taşındığı evi görmek

Rüyada eski taşındığı evi görmek

Rüyada eski taşındığı evi görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, şansın yaver gideceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski taşındığı evi gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi endişelendiren şeyler olabilir.

Rüyada eski taşındığı evi görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine delalettir.

Rüyada eski bir eve taşınmak özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına tabir olunur.

Rüyada eski eve geri taşınmak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada eski eve taşındığını görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada eski eve taşınmak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına yorulur.

Rüyada eski evden yeni eve taşınmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bol hayır duası alınacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski oturduğu eve taşınmak böylece daha büyük adımlar atılacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni evden eski eve taşınmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments