Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada spor ayakkabısı görmek

Rüyada spor ayakkabısı görmek

Rüyada spor ayakkabısı görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada spor ayakkabısı gördüyseniz:

  • Eşitsizlikler göze batmaya başlayabilir.

Rüyada mavi spor ayakkabı giymek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz spor ayakkabı almak karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni spor ayakkabı almak başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada spor ayakkabı kaybetmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lacivert spor ayakkabı giymek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi spor ayakkabı görmek mirasa, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı spor ayakkabı giymek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sağlık ve hayır getireceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe spor ayakkabı görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments