Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle yüzdüğünü görmek

Rüyada eski sevgiliyle yüzdüğünü görmek

Rüyada eski sevgiliyle yüzdüğünü görmek ortak işlere gireceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşı cinsle olan ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle yüzmek ilerledikçe ilerleyeceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yüzdüğünü görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle denizde yüzmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada denizde sevgiliyle yüzmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle havuzda yüzmek çalışıyorsa terfi alacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle denizde yüzmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle yüzmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi mutlu görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments