Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaz helvası görmek

Rüyada yaz helvası görmek

Rüyada yaz helvası görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına inanılır.

Rüyada yaz helvası gördüyseniz:

  • İleride ya da hemen yarın pişman olacağınız şeyler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada yaz helvası yemek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaz helvası görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada yazı yazan görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, tatsızlıklar çıkacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına tabir olunur.

Rüyada yaz meyvesi görmek hayırlı kararlar verileceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yazlık kiralamak üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada yaz sıcağı görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaz günü görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, zararının büyük olacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle yazismak kişinin gönlünün ferahlayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments