Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili peşinden koşmak

Rüyada sevgili peşinden koşmak

Rüyada sevgili peşinden koşmak üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalettir.

Rüyada sevgili peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Problemler, tartışmalar veya kopuşlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevgilisinin peşinden koşmak sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına inanılır.

Rüyada sevgili peşinden koşmak sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin peşinden koşmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin peşinden koşmak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına alamet eder.

Rüyada ölünün peşinden koşmak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun peşinden koşmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, zenginliğe kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada arabanın peşinden koşmak büyük mutluluklar yaşayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun peşinden koşmak yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments