Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok eski bir komşunu görmek

Rüyada çok eski bir komşunu görmek

Rüyada çok eski bir komşunu görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine inanılır.

Rüyada çok eski bir komşunu gördüyseniz:

  • Genel olarak sevimli bir yapıdasınız.

Rüyada eski komşuya gitmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada eski komşuyla kavga etmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına yorulur.

Rüyada eski komşu görmek kazancını çoğaltacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle komşu olmak aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işarettir.

Rüyada eski komşumu görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski komşunu görmek statü atlayacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski komşunun evini görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına delalet eder.

Rüyada eski bir komşunu görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments