Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski komşunu görmek

Rüyada eski komşunu görmek

Rüyada eski komşunu görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, konfor içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski komşunu gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırın.

Rüyada eski komşunun evini görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada çok eski bir komşunu görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok eski bir komşu görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına yorulur.

Rüyada eski komşu görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, tüm isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski komşu kızını görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Rüyada eski bir komşunu görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle komşu olmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada eski komşunun evine gitmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, huzurlu hissedileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments