Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi barışmak

Rüyada eski sevgiliyi barışmak

Rüyada eski sevgiliyi barışmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi barışmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalardan kaynaklanan yakınlaşmalar, bazı kıskançlık sorunlarına neden olabilir.

Rüyada eski sevgilisinin barışmak istediğini görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kendisine ev alacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle barışmak ve sarılmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi barışmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, ayıplanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisiyle barışmak bir sebeple çok zarar göreceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgili barışmak patron koltuğuna geçeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kazancının günden güne çok artacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin barışmak istediğini görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle barışmak istemek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeniden barışmak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, eşyaların yenileneceğine, kendine döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments