Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle barışmak

Rüyada eski sevgilisiyle barışmak

Rüyada eski sevgilisiyle barışmak sıkıntılarının daha da artacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle barışmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek gelecekte sizin için faydalı kişilerle tanışabilir veya faydalı olabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisiyle barışmak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin barışmak istediğini görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili barışmak mallarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle barışmak ve sarılmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeniden barışmak dünyasının bir anda değişeceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin barışmak istediğini görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi barışmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle barışmak istemek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, işinin gücünün de rast gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments