Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık mavi renk görmek

Rüyada açık mavi renk görmek

Rüyada açık mavi renk görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, başına türlü işler geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık mavi renk gördüyseniz:

  • İşinizi veya ekonomik durumunuzu ilgilendiren konularda takdir edilmiyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada açık mavi renk görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık mavi görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada açık mavi araba görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık mavi gömlek görmek düşmanlarını bile affedeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, rızkın ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık mavi kazak görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına inanılır.

Rüyada açık mavi elbise görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet eder.

Rüyada açık mavi elbise giymek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına inanılır.

Rüyada açık mavi pantolon görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments