Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık mavi görmek

Rüyada açık mavi görmek

Rüyada açık mavi görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine rivayet eder.

Rüyada açık mavi gördüyseniz:

  • İstediğiniz karşı cins ilişkisini gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada açık mavi gömlek görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık mavi pantolon görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, işlerinin gerileyeceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine delalettir.

Rüyada açık mavi renk görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada açık mavi görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, dua alacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık mavi elbise görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, arkasından gıybet edeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık mavi kazak görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık mavi araba görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada üstü açık mavi araba görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments