Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili öpüşmek

Rüyada eski sevgili öpüşmek

Rüyada eski sevgili öpüşmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, asla harama bulaşmayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili öpüşmek gördüyseniz:

  • Bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisiyle tokalaşmak yakında hedefine ulaşacağına, her nimetin lezzetine varacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sana baktığını görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi köpek olarak görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yemek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, mutluluğunun katlanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak ona kavuşacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi sana bakarken görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin bağırdığını görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin dönüşünü görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments