Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırdığını görmek

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırdığını görmek

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırdığını görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ticaret ehli olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırdığını gördüyseniz:

  • Hem eviniz, hem kendiniz için bazı şeyler almanız olasıdır.

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırdığını görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırmak hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini ailesiyle tanıştırmak işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilini aileyle tanıştırmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle aileni tanıştırmak ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, her daim bereketli işler yapacağına yorulur.

Rüyada sevgilini ailenle tanıştırmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek anne babanın üzüntü duyacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments