Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye gülümsemek

Rüyada eski sevgiliye gülümsemek

Rüyada eski sevgiliye gülümsemek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye gülümsemek gördüyseniz:

  • Romantik saatler geçirme fırsatını kaçırmanıza neden olabilecek şeyler yaşamamak için kontrolü elinizde tutmalısınız.

Rüyada eski sevgiliye gülümsemek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğe gülümsemek karamsar ruh halinden kurtulacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, aylık gelirinin artacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğe gülümsemek helal lokma yiyeceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine gülümsemek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birbirine gülümsemek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşılıklı gülümsemek saygının hiç eksik olmayacağına, sorunlarını aşacağına, evlenme yolunda adım atacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğine gülümsemek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada düşmana gülümsemek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments