Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine gülümsemek

Rüyada sevdiğine gülümsemek

Rüyada sevdiğine gülümsemek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğine gülümsemek gördüyseniz:

  • Sizin için imkansız olan durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiğine gülümsemek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye gülümsemek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada birbirine gülümsemek iç dünyanızın sakinleşeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına işaret eder.

Rüyada erkeğe gülümsemek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına delalettir.

Rüyada karşılıklı gülümsemek hastalıklarının da şifasını bulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada düşmana gülümsemek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğe gülümsemek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine gülümsemek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments