Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle el ele tutuşmak

Rüyada eski sevgilisiyle el ele tutuşmak

Rüyada eski sevgilisiyle el ele tutuşmak bol rızık sahibi olunacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerden arınmalısınız.

Rüyada eski sevgilisiyle el ele tutuşmak işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, hayatının daha kolay olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşmak hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşle el ele tutuşmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgili el ele tutuşmak kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle el ele tutuşmak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına yorulur.

Rüyada sevgilisiyle el ele tutuşmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada birisiyle el ele tutuşmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments