Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesiyle evlendiğini görmek

Rüyada annesiyle evlendiğini görmek

Rüyada annesiyle evlendiğini görmek ağız tadının kaçacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesiyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Sizinle hiç bir ilişkisi olmasa bile çevrenizdeki kimseler yüzünden bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Rüyada annenin başkasıyla evlendiğini görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, kazancının artacağına, işarettir.

Rüyada annemin evlendiğini görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin başka biriyle evlendiğini görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın tekrar evlendiğini görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının evlendiğini görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babasının evlendiğini görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin evlendiğini görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin başkasıyla evlendiğini görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments